Thursday, January 6, 2022

Destruktörernas uppsats

Destruktörernas uppsats



De kanske inte alla gäller. Hur konflikten utspelade sig och karaktärerna påverkade. Dessa uppsatser skrevs främst av studenter och tillhandahåller destruktörernas uppsats analys av "The Destructors" och andra berättelser av Graham Greene. Ingen blev förvånad förutom Mike, men Mike vid nio års ålder blev överraskad av allt. var för stilig för gänget.





"The Destructors" och andra berättelser Essäfrågor



Inom: engelska och litteratur. göras för att förstå författarens motiv, destruktörernas uppsats. Detta är lite störande; det är inget de flesta barn skulle ägna sin fritid åt och börjar ge uppfattningen att berättelsen är en skildring av något större. Som vi kommer att diskutera använder Greene faktiskt sina karaktärer för att gestalta ett mikrokosmos av efterkrigstidens Storbritannien. Specifikt fokuserar Greene på två centrala teman inom detta mikrokosmos. Det viktigaste är förändringen av attityder över generationer. Vi kommer att se att denna övergång är skadlig, destruktörernas uppsats, och detta beror på Greenes andra koncept om mänsklighetens destruktiva natur.


Kombinationen av destruktiva tendenser och denna övergång förser läsaren med berättelsens ultimata budskap: mänskliga attityder är nästan omöjliga att förändra över tid, och krig kan skapa en kaskad av destruktiva generationer framöver. För att fastställa detta budskap använder Greene destruktörernas uppsats användning av en allegori, destruktörernas uppsats. Berättelsen i sig är inte bara representativ för orden på sidan, utan något mycket viktigare. I det här fallet kan karaktärer vara symboliska för vissa människor i samhället, men mer exakt är synen på karaktärens liv som barn symbolisk destruktörernas uppsats vad de kommer att bli som vuxna.


De konflikter som karaktärerna genomgår kommer att vara konflikter som de hanterar som vuxna, men i en annan skala. Till exempel är de största konflikterna för barnen hur man riva Gamla eländets hus i Båda berättelserna skrevs efter destruktörernas uppsats världskriget, så levnadsvillkoren var fortfarande eländiga. Berättelsernas teman går runt karaktärerna i berättelserna, särskilt på barnen i varje berättelse. Destruktörernas uppsats, även kallad Old Misery, destruktörernas uppsats. Trevor blev snabbt ledaren för gänget. Destruktörernas uppsats Misery var en arkitekt som bodde i ett förlamat hus, det är i stort sett den enda byggnaden som fortfarande står kvar i det området. Förstörelsen av detta hus blir utmaningen och fokus för Trevor och resten av karaktärerna som är grupperade som Wormsley-gänget.


De har vuxit upp tillsammans och delar erfarenheten av bomber som faller över deras stad. Paul, pojken i berättelsen, hans mor, hans farbror och trädgårdsmästaren Bassett skiljer sig åt genom elementen i teman, symbolik och karaktärisering. Tema A. Bevarande av historien B. Förstörelse av historien II. Symbolik A. Black box - Symbol för hur saker alltid har varit, och hur människor sätter sig in i att göra saker som de lärts istället för att tänka själva B. House - Symbol för hur saker alltid har varit, det finns alltid en överklass, det finns alltid korruption III. Karakterisering A. Tessie 1. Skämt runt, högljudd om åsikter 2. Uppbackad av känslan av orättvisa B, destruktörernas uppsats. Trevor 1. Tyst, tillbakadragen, verkar likgiltig, planerar på egen hand 2.


När människan lämnas åt sin egen vilja och begränsade kunskap, kommer förstörelse säkerligen att följa. Resultatet av mänsklig dårskap visas i båda berättelserna, som innehåller likheter och skillnader genom elementen som tema, symbolik och karaktärisering. Även om det rådande temat i båda berättelserna är etablerad historia, försöker den ena att förstöra historien och den andra försöker förändra den till det bättre. Förstörare a. Konflikt mellan Trever vs sig själv b. Hur konflikten utspelade sig och karaktärerna påverkade. Hur avslutas konflikterna?


Läsarens effekter III. The Rocking-Horse Winner e. Konflikt mellan Paul och hans mor f. Hur löses konflikterna? Lyckas huvudpersonen nå sina mål? Läsarens effekter IV. Slutsats Konflikten destruktörernas uppsats The Destructors av Graham Greene och The Rocking-Horse Winner hade vissa likheter och skillnader när det gäller konflikten, handlingen och strukturen. Båda visar en mycket uppiggande berättelse och ett mysterium angående avslutningen av varje berättelse. Dessa noveller handlade både om barn som inte hade förstånd och var destruktörernas uppsats till världens sätt.


Var och en visade ett mycket oroande resultat och vissa mer än andra. Konflikten ledde till en överraskande händelseutveckling som visade sig när berättelserna skildrades. Titeln The Destructors by Graham beskrev tydligt och hjälpte läsaren i raden av händelser som skulle komma. Man får anta att förstörelse på något sätt eller i form kommer att ske. Konflikten som leder till förstörelsen är den interna turbulensen som pågår med T Trevor. Han var upprörd över Destruktörernas uppsats, hur de utvecklas och deras beskrivning varierar i viss mån. Översikt 1. Motivation: a.


Trevor: Ville bli ledare för gänget b. Paul: Ville hjälpa sin familj med pengarproblem 2, destruktörernas uppsats. Konflikt: a. Trevor: Ville bli en större del av gänget b. Paul: Ville bevisa för sin familj att han hade tur, destruktörernas uppsats, och att ge ekonomiskt stöd 3. Ton a. Trevor: Tyst och slug b. Paul: Frispråkig och godhjärtad 4, destruktörernas uppsats. Karakterisering: a. Trevor: tillbakadragen till ledare för gänget b. Hans fysiska egenskaper går tillsammans med detta, och konflikten som han möter är perfekt för hans ton och karaktär, destruktörernas uppsats.


Båda berättelserna skrevs efter ett världskrig, så levnadsvillkoren var fortfarande deprimerade. Båda berättelsernas teman är utvecklade kring berättelsernas karaktärer, särskilt på barnen i varje berättelse. Trevor var outsidern som snabbt blev ledaren för gänget. Old Misery var en arkitekt som bodde i ett hus som höll på att falla sönder men var i stort sett den enda byggnaden som fortfarande stod kvar i det området. Förstörelsen av detta hus blir utmaningen och fokus för Trevor och resten av karaktärerna som är samlade som Wormsley-gänget.


Paul, pojken i berättelsen, hans mamma, hans farbror och trädgårdsmästaren Bassett är i ständiga problem över fattigdom Namn: Polindo Destruktörernas uppsats. S BP Number : The Destruction Respond Paper Berättelsen gjord av Graham Greene tar sin plats i Destruktörernas uppsats när efter andra världskriget, och introducerades av ett pojkgäng i slumpmässig ålder vid namn Wormsley Common Gang och karaktärer som Mike, Trevor, Summer, Joe och Blackie som har de plats att träffas på den improviserade parkeringen eller parkeringen, platsen av blitzens sista bomb, och sedan den andra karaktären som kallade gammal misär men hans riktiga namn är Mr, destruktörernas uppsats.


Thomas, han bodde ensam i det förlamade huset. Blackie har till en början ledarskapet i gänget, och han är i grunden en bra ledare. Även om han uppmuntrar till bus, är det den sorten som inte skadar någon. I hans händer är makt förmågan att leda andra. När t. tar över ledarskapet förändras dock gänget dramatiskt. Hans varumärke av ledarskap är annorlunda; när Blackie anländer på förstörelsens första morgon dagen efter T. När Summers anländer den andra morgonen och uttrycker sin preferens att göra något roligare den dagen, T Men varför lämnar inte Tessie?


Tror att hon inte kommer att bli vald? Gammal och sjaskig. Symbol för lotteriets tradition. Ingen tycker dock att det ska ändras, destruktörernas uppsats. De är passiva. Människor är opersonliga och kan inte föreställa sig att bli utvalda. Så de försöker inte ändra på det. Svart förknippas med döden. Folk håller avstånd. Warner säger "Lotteri i juni, destruktörernas uppsats, Majsen blir snart tung. Måste bero på lotteriet. Alla deltar i dödandet.





uppsatsens originalitetskontroll



Kommentera medlemskap, rekrytering, fiender, aktiviteter och motivationer. Vad sägs om gäng idag? Vad ser du som det centrala temat i denna berättelse? Det är ett mer fullständigt uttryck för vad en författare försöker föreslå om detta ämne. Identifiera tre viktiga konflikter som finns i berättelsen. Förklara exakt vad som orsakar problemet – och om de är av inre eller yttre karaktär. Förklara slutligen vilka av dessa konflikter som verkar vara det centrala problemet. Rita en bild av Mr. Har historien något att säga om krigets konsekvenser? Om orsakerna till kriget? En sorts fantasi hade sett detta hus som det nu hade blivit. Varför kan Graham Greene ha avslutat historien på detta ironiska sätt? På ytan är detta en berättelse om action, spänning och äventyr. På ett djupare plan handlar det om brottslighet, krig och de dolda krafter som motiverar våra handlingar.


Håller du med? Motivera ditt svar. Undersök en definition av nihilismens filosofi. Hur kan Wormsley Common Gangs handlingar i berättelsen visa på en sorts nihilism? Senare gick Trevor med i det gänget och tog Blackies position och blev ledaren med ett ambitiöst mål. Hans önskan var att förstöra Mr. Thomas, Gammal misär, hus. Att konkurrera med hans mål skulle tillfredsställa alla hans stolthet och avund. Det är mycket spänningar mellan klasserna, de sociala klasserna. Han ville hämnas på Mr Thomas på grund av förhållandena i hans hus, vilket skadade de fysiska förhållandena i det.


Konstruktion kontra förstörelse: Gängmedlemmarna växte upp med att se krigets förstörelse. De agerar som om förstörelse är en form av skapelse. I berättelsen förstördes inte bara Gamla eländets hus, utan också hela samhället efter kriget. Genom att utföra den handlingen kan det förstås som att barnen slutar med krig. Huset var det enda som överlevde krig, och att förstöra det innebär att börja om från början. Förstörelsen av alla betyder början på något nytt. Samhället efter kriget: Denna yttre konflikt pekar på det faktum att samhället bröts ner efter kriget. Varje person i samhället såg sig själv totalt påverkad och fördomsfull av kriget och försökte bygga upp sina normala liv tillbaka. Men kriget lämnade en atmosfär av osäkerhet, osanning.


Att bygga upp samhället igen skulle ta mycket tid att tillhöra: sist men inte för att denna konflikt skulle kunna förstås på två olika sätt. Å ena sidan kan det förstås som att T vill tillhöra gänget. Han vill passa in i en grupp och känna sig bekväm i den. Å andra sidan kunde känslan av samhörighet förstås som att bli en del av samhället. I det ögonblicket i historien förstördes samhället efter kriget. Därför var det svårt att få tillhörighet till samhället. Enligt vår mening är den centrala konflikten en kombination av dem alla.


Kriget har lämnat ett förstört samhälle, skadligt, där folket inte kunde hitta sin plats. Förstörelsen av samhället skapar en ny början. Greene har skrivit "The Destructors" som både en paradoxal och en allegorisk berättelse. Paradoxen är att demonstrera instabiliteten i efterkrigstidens England, genom att använda presentationen av motsatta krafter genom hela berättelsen. Dessa motstridiga krafter skildrar vanliga människor som har både förmåga till gott och ont. Efter att de upptäcker att dessa motsatta impulser kommer i konflikt, måste de fatta beslut om vägen de ska ta. Några av dessa karaktärer väljer det onda eller övertalas åtminstone att följa det onda, men Greene visar också att det finns en möjlighet till förlösning inom verket; möjligen kommentera mänsklighetens natur.


Berättelsen i sig är inte bara representativ för orden på sidan, utan kan tolkas som något viktigare. De problem som karaktärerna övervinner kommer att likna de som de kommer att behöva hantera som vuxna, men i en annan skala. I sammanhanget av denna berättelse kan detta tolkas som att riva ett land i krig; och välja en general för trupper. För pojkarna skulle dessa problem verka som lekar eller bus, men på grund av den här berättelsens allegoriska karaktär kan vi se det när dessa barn växer upp; några av dessa spel kommer att bli verklighet.


Med hjälp av dessa allegoriska element kan Greene också kommentera efterkrigstidens England. Greene skriver också att pojkarna "Arbetade med skaparnas allvar" när de förstörde huset, förstörelse noteras som en form av skapande; som också paradoxerar återuppbyggnaden av efterkrigstidens England och återuppbyggnaden av samhället. Berättelsen är också en med en allegori om makt. Han fattar beslut för hela gruppen och ger dem alla order, inte alltför olika från en militär överordnad eller diktator. ett vackert hus". I kölvattnet av andra världskriget är dessa oroande bilder av en ny generation, som växer fram ur krigstidens erfarenheter; vilket inte bådar gott för framtiden. Huset stack upp som en taggig tand". Som tidigare nämnt kan han förändra gängets dynamik och övertala dem att göra saker som läsaren inte förväntar sig av dem.


Han är en kraftfull karaktär, lätt att tänka som av läsaren som störande. Detta i sig kan till och med börja antyda en freudiansk tolkning. Vi visas "de stora männen, de modiga stod ner på grund av honom, rädslan var av honom, hatet var för honom" och "Han visste att han var".

No comments:

Post a Comment